FACEBOOK Annoncering

Nikolai Bøgelund

Mit mål med Edia er at hjælpe danske virksomheder med at opnå bedre resultater gennem annonceringer på facebook og instagram. Hvis man som virksomhed i dagens Danmark ikke udnytter sit fulde potentiale på sociale medier, går man glip af en stor mulighed for at ekspandere og øge sin indtjening markant. Som indehaver af Edia, sætter jeg mig ned med hver enkelt af mine kunder og skræddersyer en specific markedsføringsplan som hjælper med at få deres produkt(er) pushet ud til flere kunder.


Jeg hjælper med at opsætte, tracke og optimere dine kampagner så du som virksomhed har mulighed for at opnå dine målsætninger samt et bedre resultat på bundlinjen.

Samarbejde

Som enkeltmand i Edia, fokuserer jeg meget på at have en tæt kontakt med mine kunder, da jeg mener at dette i sidste ende er med til at give et bedre resultat. Dette er også grunden til at jeg kun on-boarder et hvis antal kunder, så jeg har mulighed for at give mest muligt til hver virksomhed jeg arbejder med, og altid er tilgængelig med mine samarbejdspartnere.

Hvis du ønsker at jeg skal hjælpe din virksomhed med at opnå et bedre resultat gennem annonceringer på sociale medier, eller ønsker at høre mere om hvordan et eventuelt samarbejde ville foregå, så tøv ikke med at tage kontakt.

Hvad jeg yder for mine kunder:

Håndtering af annonceringer på facebook og instagramKontakt

Nikolai Bøgelund

Email: nikolai@edia.dk

Telefon: +45 288 99 213